Beweeg & leefstijlcoaching

Een gezonde leefstijl bevordert de lichamelijke- en geestelijke gezondheid en daarmee de kwaliteit van leven.

Wat zijn de ervaringen van mensen over Beweeg & Leefstijlcoaching bij Serge Smits Beweeg & Leefstijlcoaching?

5/5
"De trainingen zijn leuk en intensief, Serge motiveert je en laat je tot het uiterste gaan. Ik kan zeggen dat ik mijn doelen hebt bereikt dankzij Serge. Ik kan nu op eigen houtje verder. Deze Personal Training lessen zijn een aanrader voor iedereen die aan de slag wil met zichzelf."

Wat is Beweeg & Leefstijlcoaching?

Wat is beweeg & leefstijlcoaching? (personal training)
Vandaag de dag en in de toekomst speelt ‘gezondheid’ en vooral het behouden van een optimale gezondheid een steeds grotere rol. Een gezonde leefstijl is eigenlijk wat iedereen zou moeten nastreven, want dit bevordert de lichamelijke- en geestelijke gezondheid en daarmee de kwaliteit van leven. Een beweeg & leefstijlcoach helpt mensen om een gezondere leefstijl te creëren en te implementeren in het dagelijkse leven. Dit betekent aandacht geven aan de thema’s: voldoende Bewegen, niet Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning (BRAVO).

Wanneer kies ik voor beweeg & leefstijlcoaching?
Je wilt graag professionele begeleiding en ondersteuning om jouw doelen te behalen op het gebied van beweging, voeding, behandeling en/of coaching. Ik kan je daarbij helpen. Ik coach en train mensen op gebieden gericht op onderstaande doelstellingen.
– Vitaliteit & gezondheid verbeteren
– Voedingspatroon aanpassen (afvallen)
– Lichaamshouding en til techniek verbeteren
– Bewegingsklachten verbeteren
– Lichamelijke belastbaarheid vergroten
– Hulp bij pijn gerelateerde klachten
– Hulp bij burn-out klachten
– Zelfvertrouwen vergroten
– Uithoudingsvermogen vergroten
– Kracht vergroten (ik ben gespecialiseerd in Kettlebell training & boksen)
– Personal training

Ook als je een ander doel voor ogen hebt kan ik je helpen. Samen met jou bespreek ik alle mogelijkheden.

Hoe ziet een training eruit?

We maken een eerste afspraak voor een kennismaking (intake) . Tijdens dit gesprek kun jij vragen stellen, geef ik uitleg over mijn werkwijze en bespreken we jouw doelstelling. Ik vraag je vooraf een vragenlijst in te vullen. Dit kan je via de mail naar mij sturen, zodat we hem tijdens onze eerste afspraak kunnen bespreken.
Er zijn veel verschillende doelstellingen en vragen van mensen, soms vraag ik je om een week een voedingsdagboek bij te houden of is het noodzakelijk een lichaamsanalyse te maken voor we starten met de trainingssessies.

Intake :
Duur : 45 minuten
Kosten : € 40,-

Trainingssessie:
Duur : 60 minuten
Kosten : € 65,-

Duo of groepstraining :
Wil je graag duo training of in een groep trainen, dat kan! Neem hiervoor contact mij op voor de mogelijkheden.

Kettlebell training :
Kettlebell training is een gevarieerde intensieve training voor het hele lichaam. We richten ons op coördinatie, snelheid, kracht en flexibiliteit.
Er zijn tientallen verschillende kettlebell oefeningen zoals de Kettlebell Swing, Kettlebell Clean, Kettlebell Snatch etc.

Bedrijfstraining :
Wil je als ondernemer graag je medewerkers motiveren om een gezonde en energieke levensstijl aan te nemen? Wil je een goed functionerend, gelukkig, positief en energiek team dat elkaar helpt en stimuleert?
Neem dan eens contact met mij op. Ik vertel je graag meer over bedrijfstraining. Ik hoor graag wat ik kan doen voor jouw team.

Wil jij professionele begeleiding en ondersteuning om jouw doelen te behalen op het gebied van voeding, beweging, behandeling of coaching? Neem contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.