Ervaringen
Mylogenics

Lees wat mensen van de Mylogenics behandelingen bij Serge Smits Beweeg en Leefstijlcoaching vinden.

Na ongeveer negen maanden met heel veel pijn, en meerdere therapeuten bezocht te hebben ben ik uiteindelijk bij Serge terecht gekomen.
Na de eerste behandeling was er al een groot verschil merkbaar wat ook mijn eigen therapeut opviel ( waar ik inmiddels gestopt ben). Na de tweede behandeling zo’n stuk beter dat ik van twee zware pijnstillers per dag ben overgegaan naar 1 pijnstiller per dag. Serge luistert goed naar wat de klacht is en gaat dan op zoek naar wat de oorzaak daarvan kan zijn, hij legt duidelijk uit wat hij doet en geeft oefeningen mee die je thuis kan doen om snel tot resultaat te komen. Het mooie van deze behandeling is dat er naar het gehele lichaam wordt gekeken. De oorzaak van pijn ligt soms heel ergens anders dan waar het zich uit.
Serge neemt de tijd om dit uit te zoeken en ermee aan de slag te gaan. In mijn geval met een goed resultaat, super blij!

Ineke van den Berg

Serge is een zeer professioneel en deskundige therapeut. Hij heeft ‘cutting edge’ kennis, samen met een erg gedegen anatomische basis. Dat maakt hem uniek. Ik had een erge verkleving van een ongeluk jaren geleden waar niemand iets mee kon. Serge heeft deze in 2 behandelingen voor 95% weg gekregen. Mijn mobiliteit is hierdoor zoveel verbeterd! Dus ik raad hem van harte aan!

Marlene Smits

Na sinds 2004 (en met enkele jaren pauze) te hebben geklooid met een hamstring- en bilspierblessure lijkt eindelijk iemand de sleutel voor een oplossing te hebben gevonden: beweeg en leefstijl coach Serge Smits. Ik noem hem vanaf nu Saint Serge, want een beetje een Heilige is hij wel.
Met behulp van Mylogenics heeft Serge  spierverklevingen opgelost en niet functionerende spieren weer geactiveerd. Eindelijk weer langere afstanden zonder na enkele kilometers te moeten pijn lijden, een slepend been etc. Serge is een enorm gepassioneerde man die niet stopt tot hij de oplossing heeft. En anders heeft hij gewoonweg de oplossing niet. Dus, gratis tip van de dag: sergesmits.nl.
En mocht dat niet je probleem oplossen dan is een plek aan de andere kant van de lijn bij de RFR events wellicht een mooie aanvulling voor jou.

Winfried