Zowel particulieren als bedrijven begeleid/coach en/of train ik op het gebied van een gezondere leefstijl, voeding, beweging en behandelingen.  
Ik werk al jarenlang samen met o.a. huisartsen, fysiotherapeuten en verschillende therapeuten. 
Heb je een specifiek doel, wens of vraag, schroom dan niet om eens contact met mij op te nemen. Ik ben benieuwd wat ik voor jou kan betekenen. Dit kan een één op één sessie zijn of in een groep.

Werkwijze beweeg/ leefstijlcoaching & tarieven

Kennismakingsgesprek (20-30 min)
GRATIS & VRIJBLIJVEND
Tijdens deze afspraak maken we kennis met elkaar. Tijdens dit gesprek kun jij vragen stellen en geef ik uitleg over mijn werkwijze. We bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Intake (60 min)
Voor aanvang van het intakegesprek vraag ik je een vragenlijst in te vullen. Dit kan je via de mail naar mij sturen, zodat we hem tijdens het intake gesprek kunnen behandelen. Er zijn veel verschillende doelstellingen/vragen van mensen, soms vraag ik je om een week een voedingsdagboek bij te houden of is het noodzakelijk een lichaamsanalyse  te maken voor we starten met de trainingssessies.

Tarieven:
€ 65,- per uur incl.BTW één op één begeleiding
Indien je samen of in groepsverband belangstelling hebt voor training/coaching, vraag dan naar de mogelijkheden/tarieven.